fbpx

Είπαν για το 2ο e-ThesSummerSchool 22-27 Ιουνίου 2020

quote

Πιστεύω ότι ήταν ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα. Καταλάβαμε με τι ασχολείται ένας επιχειρηματίας και πως υλοποιεί την ιδέα που έχει στο μυαλό του.

 

Η μαθήτρια

Αντωνία Γιαννάκη

quote

Να ευχαριστήσουμε για τη δυνατότητα που δώσατε στο γιο μας, τον [όνομα μαθητή], να συμμετάσχει στο πολύ χρήσιμο εξ αποστάσεως πρόγραμμά σας.

 

– Σοφία Γιόρτσιου

quote

Ευχαριστούμε για το όμορφο σεμινάριο. Αρχικά έπεισα τις κόρες μου με δυσκολία να το παρακολουθήσουν, αλλά στη συνέχεια άκουσα πολύ όμορφα σχόλια, που μου απέδειξαν πως το ευχαριστήθηκαν και τους «έμεινε» κάτι.

Αυτά τα σεμινάρια είναι πιθανά λαχεία για το μέλλον τους. Μπορεί να τους αφήσουν από απλά μια καλή ανάμνηση, μέχρι να ακούσουν κάτι που θα τους εμπνεύσει και θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης και σκοπό της ζωής τους.

Ευχαριστώ και πάλι για την αφοσίωση σας που εμπνέει τους νέους.

 

– Γρηγόριος Διδασκάλου

quote

Θα ήθελα ως γονιός να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για αυτή την καινοτόμα προσπάθεια, σε εσάς και τους συνεργάτες σας. Μέσα από το πρόγραμμά σας, δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσει ο γιος μου έννοιες και λειτουργίες της αγοράς με απλοϊκό και κατανοητό τρόπο. Ακόμα, ήταν μια ευκαιρία για τα παιδιά να καταλάβουν αν θα μπορούσαν να σταδιοδρομήσουν στο χώρο αυτό, μέσα από τις συζητήσεις με τους καλεσμένους που είχατε.

Τελειώνοντας μετά από συζήτηση που είχα μαζί του, επιτρέψτε μου να εκφράσω την άποψη, ότι γνωρίζοντας το πως λειτουργεί η αγορά γίνονται εν δυνάμει πιο υπεύθυνοι καταναλωτές. Καλό καλοκαίρι και ραντεβού στο επόμενο ΤhesSummerSchool.

 

– Γεράσιμος Ζιάκας

quote

Τα online μαθήματα ήταν πολύ ωραία και σίγουρα μου δημιούργησαν κάποιες σκέψεις για το μέλλον: δηλαδή αν θέλω να γίνω επιχειρηματίας ή στέλεχος σε μια επιχείρηση. Το μάθημα ήταν πολύ καλό και οι άνθρωποι με τους οποίους μιλήσαμε ήταν διατεθειμένοι να απαντήσουν σε όλες μας τις ερωτήσεις. Επίσης ο κύριος Φούσκας και ο κύριος Νικολαΐδης μας εξηγούσαν πάρα πολύ καλά αυτά που μας έδειχναν στις παρουσιάσεις στο power point.

 

Ο μαθητής

Γρηγόρης Ζιάκας

quote

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το υπέροχο e-summerschool. Το ενδιαφέρον του [όνομα μαθητή] ήταν συνεχές κατά την διάρκεια όλων των ημερών της εβδομάδας. Καμία στιγμή δεν ένιωσε ότι βαρέθηκε ή κουράστηκε.

 

– Οικογένεια Κεφαλάκη

quote

Είμαι αρκετά ικανοποιημένη από όλο το πρόγραμμα και έμαθα περισσότερες πληροφορίες για την επιχειρηματικότητα απ’ότι περίμενα. Οι ώρες και οι μέρες ήταν επαρκείς και η εναλλαγή των ομιλητών έκανε όλη την διαδικασία πιο ευχάριστη. Πολλοί προβληματισμοί μου ξεκαθαρίστηκαν, καθώς όλοι οι ομιλητές γνώριζαν το αντικείμενο τους άριστα. Νιώθω ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω και χαίρομαι που παίρνετε την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσετε ένα τέτοιου είδους πρόγραμμα, βοηθώντας πολλά παιδιά στο να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

 

Η μαθήτρια

Μαργιάννα Σπυροπούλου

quote

Σας ευχαριστώ θερμά για τις αξιόλογες κι ενδιαφέρουσες ευκαιρίες που δίνετε στα παιδιά μας και θα μ’ ενδιέφεραν κι άλλες παρόμοιες δράσεις.

 

– Κατερίνα Μπρόζου

quote

Σας ευχαριστούμε πολύ! Η κόρη μας [όνομα μαθήτριας] έμεινε κατενθουσιασμένη! Θα το προτείνουμε και αλλού. Καλή συνέχεια!!!

 

– Ελευθέριος Φωτεινός

quote

Σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια σας, η οποία κατά τη γνώμη μου αποδείχθηκε επιτυχής!

 

– Νικόλαος Ξηροφώτος

quote

Σας ευχαριστούμε για την εποικοδομητική εβδομάδα που προσφέρατε μέσω του εξ αποστάσεως θερινού σχολείου στα παιδιά μας.

 

– Φωτεινή Κ. Χατζηευστρατίου

quote

Ο [όνομα μαθητή] έμεινε ευχαριστημένος από το σεμινάριο. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

 

– Μαρία Σαββίδου

quote

Σας ευχαριστούμε για την ωραία εμπειρία έστω και σύντομη που προσφέρατε στα παιδιά μας.

 

– Γαρυφαλλιά Στέφα

quote

Ευχαριστούμε για τα μαθήματα!

 

– Ιωάννης Νικολουδάκης

Είπαν για το e-ThesSummerSchool 21-25 Απριλίου 2020

quote

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την εξαιρετική εμπειρία, που προσφέρατε στην [όνομα μαθήτριας]. Ήταν κάτι το πρωτόγνωρο, διαδραστικό, πλούσιο σε περιεχόμενο/κίνητρα και είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρει να αξιοποιήσει όσα έμαθε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Επειδή όμως θεωρώ ως εκπαιδευτικός ότι το ταξίδι στη γνώση πρέπει να είναι συνεχές και προοδευτικό, θα σας παρακαλούσα, σε περίπτωση που είτε το ΠΑΜΑΚ είτε εσείς προσωπικά διοργανώσετε κάτι αντίστοιχο, να μας λάβετε υπόψη και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ. Να είστε πάντα καλά και να παρακινείτε νέους ανθρώπους! Καλή δύναμη στο έργο σας!

– Κολιάκου Αναστασία

quote

[…] σας ευχαριστούμε για την υλοποίηση ενός τέτοιου προγράμματος.

Ελπίζω να γίνει μοχλός στο να δημιουργήσετε και κάτι άλλο, γιατί πάντα υπάρχουν παιδιά που αναζητούν κάτι περισσότερο, κάτι διαφορετικό, αφού το σχολείο δυστυχώς τα κάνει να βαριούνται.

Ο γιός μου […] ήταν καθηλωμένος επί τόσες ώρες καθημερινά και μονολογούσε ότι είναι καλό και ενδιαφέρον [σ.σ. το πρόγραμμα]. Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία. Με ρώτησε μάλιστα αν υπάρχουν και άλλα σεμινάρια γιατί του αρέσει η νέα γνώση και οι προκλήσεις. […]

Είναι πολύ σημαντικό να επενδύουμε στη νέα γενιά μήπως και αλλάξει η νοοτροπία, αλλά και να δώσουμε ώθηση στα παιδιά να μην νιώθουν εγκλωβισμένα σε ένα σύστημα στείρας μάθησης, αλλά να μπορέσουν να ανοίξουν φτερά και να ξεδιπλώσουν ότι δυνατότητες έχουν κρυμμένες, αλλά και να αναπτύξουν και κάποιες που δεν θα δοκίμαζαν ποτέ.

Παρασύρθηκα, αλλά πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ. Χαίρομαι για την εμπειρία και τη γνώση που του παρείχατε.

– Ζυμαράκη Ιφιγένεια

quote

Σας ευχαριστούμε για όλα όσα προσφέρατε στον  [όνομα μαθητή]! Να είστε καλά! Εύχομαι να συνεχίσετε το πολύτιμο  έργο σας, να  εμπνέετε όλα τα παιδιά, εσείς και οι συνεργάτες σας, να ανοίγετε τα  μυαλά και να διευρύνετε τους ορίζοντές τους!

– Κασιμίδου Βασιλεία

quote

Σας ευχαριστώ για τις ώρες σας και τις γνώσεις που αφιερώσατε. Η συμμετοχή της συγκεκριμένης φοιτήτριας [σ.σ. προσκεκλημένης που μίλησε για τις σπουδές της στις ΗΠΑ και “βομβαρδίστηκε” από ερωτήματα των παιδιών για την εμπειρία της αυτή και την προετοιμασία της για να φτάσει εκεί] ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη, σε σημείο που την άκουσα και εγώ.

– Καλαϊτζόπουλος Ευγένιος

quote

Σας ευχαριστούμε. Ο [όνομα μαθητή] ενθουσιάστηκε!! Καλή συνέχεια. Ελπίζω να μας δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχει και σε άλλες δράσεις σας.

– Ιωαννίδου Βούλα

quote

Ήταν εξαιρετική εμπειρία για τον [όνομα μαθητή]. Νομίζω θα σας το πει και ο ίδιος!!!

– Κώστα Γιώργος

quote

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για αυτή την πρωτοβουλία και για την ποιότητα των διαλέξεων. Σχετικά με τον γιο μου αλλά και τον ξάδερφό του τον [όνομα μαθητή] – επειδή τους προορίζουμε για σπουδές στην Αμερική – θα θέλαμε να γνωρίζουμε ανάλογες εκπαιδευτικές και εθελοντικές δράσεις για να συμμετέχουν τα παιδιά, ν’ αποκτούν εμπειρίες και παράλληλα να χτίζουν τα βιογραφικά τους. Κατά συνέπεια, θα σας είμαστε υπόχρεοι εάν μας ενημερώνατε για τυχόν τέτοιες δράσεις. Ευχαριστούμε πολύ και είμαστε δίπλα σας σε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε.

– Παπαζίδης Γιώργος

quote

Σας ευχαριστώ πολύ, τόσο για την πολύ ενδιαφέρουσα κι εποικοδομητική εμπειρία που προσφέρατε στα παιδιά μας, όσο και για τις ευχές για την [όνομα μαθήτριας]. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες διοργανώσεις που θα φέρουν τα παιδιά σε επαφή με σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες που δυστυχώς δεν προσφέρει το σχολείο. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο έργο σας!

– Δημοσιεύεται ανώνυμα

quote

Ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες, γνώσεις και ερεθίσματα που δώσατε στα παιδιά μου. Ελπίζω να τους φανούν χρήσιμα για το μέλλον.

– Βακιρλής Στράτος

quote

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία! Ο γιος μου βρήκε την όλη εμπειρία πολύ ενδιαφέρουσα και είχε μια πρώτη γεύση του… μέλλοντος. Αν και κουραστικό, λόγω του ότι τα πρωινά είχε τις παραδόσεις από τα μαθήματα του σχολείου, του έδωσε πολλά ερεθίσματα και πολλά θέματα για συζητήσεις μας αλλά και περαιτέρω διερεύνηση.

– Χατζηκώστας Αντώνης

Instagram